• Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Toimitamme tuotteet heti kun olemme saaneet maksuvahvistuksen maksusta sähköisesti tai jollakin muulla luotettavalla tavalla. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Tuotteita ei myydä alle 18-vuotiaille. Jos olet alle 18-vuotias, tulee huoltajasi hyväksyä tilaus.

Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi, tarkista että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein tai sähköpostisi voi olla täynnä. Mikäli sähköpostiosoite on väärin, ilmoita meille oikea sähköpostiosoitteesi niin lähetämme tilausvahvistuksen uudelleen. Joka tapauksessa, vaikka et saakaan sähköpostivahvistusta tuotteista niin tilaus on rekisteröitynyt järjestelmäämme ja toimitamme sen jos maksu on vahvistettu. Jättäessään tilauksen asiakas hyväksyy kiistattomasti Crystal Dream Lashes OY:n sopimusehdot.

Maksutavat

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Toimitustavat

Crystal Dream Lashes toimittaa tilauksia seuraavilla toimitustavoilla:

Nouto toimipisteestä 0 € – Avoinna sopimuksen mukaan (Ota yhteyttä ennen hakua)

Kirje – hinta 5,90€, toimitusaika-arvio 3-5 työpäivää

Valitessaan kirjetoimituksen tilaaja vastaa siitä, että lähetys kestää postilaatikkosäilytyksen. Postilaatikon/luukun olosuhteet (esim. kylmä, kuuma, kosteus) voivat olla haitallisia tietyille tuotteille.


Nouto omasta postista, Postipaketti  – hinta alkaen 6,90 €, toimitusaika-arvio 2-3 työpäivää
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

SmartPOST –  hinta alkaen 6,90 €, toimitusaika-arvio 2-3 työpäivää
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Ärrä-paketti – hinta alkaen 5,90 €, toimitusaika-arvio 2-3 työpäivää
Ärräpaketin voit ostaa miltä tahansa Ärrältä ja lähettää sen mille tahansa Ärrälle (poislukien lentoaseman kioskit). Voit noutaa paketin silloin kun sinulle se parhaiten sopii, myös iltamyöhällä tai vaikka sunnuntaina.

HUOM!

Kun tilaat yli 99 eurolla, saat toimituksen Postin noutopisteeseen sekä Smartpostiin ilmaiseksi.

Palautus

Etämyynnissä asiakkaalle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Tuotetta ei saa kuitenkaan avata pakkauksestaan eikä sitä saa ryhtyä käyttämään tai kokeilla. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotepalautuksen ehtona on että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia, eikä pakkausta ole avattu. Mikäli tuote on käytetty tai edellä mainitut muut asiat eivät täyty, tuotteen arvo alenee 100-prosenttisesti ja näin ollen käytettyjä tuotteita emme ota vastaan.

Aletuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Kosmetiikalla, korvakoruilla ja ripseillä, kuten magneettiripseillä ei ole palautusoikeutta.

Mikäli alkuperäisen tilauksen arvo on ollut yli 99€ sisältäen ilmaisen toimituksen ja palautuksen jälkeen tilauksen lopullinen arvo putoaa alle 99€ niin vähennämme hyvityksestä postimaksun osuuden.

HUOM!

PALAUTUKSIEN LÄHETYSKUSTANNUKSISTA VASTAA AINA ASIAKAS ITSE! Crystal Dream Lashes OY hyvittää puolet lähetyskuluista maksun palautuksen yhteydessä.

Noutamattomat lähetykset ja postista palautuneet lähetykset

Jos asiakas ei nouda lähetystä postista tai se palautuu meille takaisin meistä johtumattomista syistä, emme korvaa postimaksua, palautuksesta aiheutuneita kuluja eikä luotosta aiheutuneita kuluja kuten korkoja tai käsittelymaksuja. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta toimitus-, palautus- ja käsittelykuluina vähintään 25€. Jos haluat perua lähetyksen sen jälkeen kun se on lähetetty, sinun on noudettava se postitoimipaikasta ja lähetettävä se takaisin meille. Tällöin palautus maksaa sinulle postimaksun osuuden. Jos pakettia ei noudeta, siitä laskutetaan jälkikäteen. Lisäksi henkilöt joilla on toistuvasti palautuksia tai noutamattomia lähetyksiä, poistamme asiakkaalta mahdollisuuden käyttää luotollisia maksutapoja. HUOM! NOUTAMATON LÄHETYS EI OLE SAMA KUIN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN!

Palautusohjeet

Täytä palautuslomake, postita se palautettavan tuotteen mukana.

Palauta tuote/tuotteet Palautuslomakkeen ohjeiden mukaisesti. Mikäli palautuslomaketta ei ole tai se on mennyt hukkaan, saat sen verkkokauppamme sivuilta. Odota että olemme käsitelleet ja hyväksyneet palautuksen. Siirrämme rahat tilillenne ja ilmoitamme siitä sähköpostilla.

Tilauksen Peruminen

Jos haluat perua tilauksen niin ilmoita siitä heti asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla. Tilauksen voi perua ilman kuluja ennen klo 10:00. Muussa tapauksessa voi olla että lähetys on jo lähtenyt. Tee silloin normaali palautus. Jos olet jo maksanut tuotteen niin ilmoita tilinumerosi ja maksutavan asiakaspalveluumme sähköpostilla jotta voimme palauttaa rahan takaisin.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei riitä tilauksen perumiseen. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen että palautusilmoitus on tehty. Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi.

Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä lähetyskuluja 25 euroa. Se on pienin mahdollinen veloitus, jonka maksamme postille tilauksesi lähetyskuluina (lähetys ja palautus). Jos haluat perua lähetyksen sen jälkeen kun se on lähetetty, sinun on noudettava se postitoimipaikasta ja lähetettävä se takaisin meille. Tällöin palautus maksaa sinulle postimaksun osuuden ja Crystal Dream Lashes OY hyvittää puolet lähetyskuluista maksun palautuksen yhteydessä. Jos pakettia ei noudeta, siitä laskutetaan jälkikäteen.

HUOM! NOUTAMATON LÄHETYS EI OLE SAMA KUIN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN!

Toimituksessa rikkoutuneet tai kadonneet lähetykset

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, ota kuva vaurioituneesta pakkauksesta,  tee heti vahinko-/virheilmoitus postiin tai Matkahuollolle (Ärrä-paketti) ja myös meille asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@cdlashes.fi

Yritysasiakkaiden lisäehdot

Crystal Dream Lashes Oy ei vastaa tuotteen aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Crystal Dream Lashes Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Crystal Dream Lashes Oy ei  vastaa viivästyksestä, jos kuljetus viivästyy tai tilausta ei voida lainkaan toimittaa Asiakkaasta johtuvasta syystä (esim. Asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot, Asiakas ei ole ilmoittanut yhteystietojensa muuttumisesta tai Asiakas ei ole paikalla sovittuna tuotteiden toimittamisajankohtana eikä häntä tavoiteta).

Yrityskäyttöön hankitun tuotteen tai laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa Crystal Dream Lashes Oy:n vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Crystal Dream Lashes Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Crystal Dream Lashes Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Mikäli yritysasiakas halua tuotteita jälleen myytäväksi on hänen otettava yhteyttä asiakaspalvelu@cdlashes.fi

Yleiset ehdot

Asiakas ja tietosuoja

Crystal Dream Lashes Oy toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Crystal Dream Lashes Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Crystal Dream Lashes Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Crystal Dream Lashes Oy ei luovuta rekisterissä olevia tietoja mihinkään käyttötarkoitukseen (kuten suoramarkkinointia) varten, vaan pitää tiedot vain asiakassuhteiden ylläpitämiseen.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.cdlashes.fi. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Crystal Dream Lashes Oy:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: asiakaspalvelu@cdlashes.fi. Täydellinen rekisteriseloste löytyy osoitteesta www.cdlashes.fi/rekisteriseloste.

Rekisteriseloste

Katso rekisteriseloste.

Ehtojen muuttaminen

Crystal Dream Lashes Oy varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Crystal Dream Lashes Oy ilmoittaa muutoksesta verkkokaupassa. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupassa Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Evästeet (Cookies)

Cdlashes.fi-sivustolla käytetään evästeitä (eng. Cookies), joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Cdlashes.fi-sivustolla evästeiden tehtävä on helpottaa, parantaa ja nopeuttaa asiointikokemusta. Evästeitä voidaan käyttää myös parempien tarjousten ja henkilökohtaisempien tuotesuositusten tarjoamiseksi asiakkaalle. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka Cdlashes.fi verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Osa Cdlashes.fi-sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet valmiilla oletusasetuksilla, mutta käyttäjä voi myös estää evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista löytyy selaimen valmistajan ohjeista.

Yhteystiedot

Crystal Dream Lashes Oy
Tanelintie 9
60510 Hyllykallio
Y-tunnus: 2746945-8
040 172 4270
asiakaspalvelu(a)cdlashes.fi

Crystaldreamlashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lisätietoja

Crystal Dream Lashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.

Sulje