• Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Crystal Dream Lashes Oy (Y-tunnus: 2746945-8)
Palonevantie 16
60510 Hyllykallio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nayeripoor Nayyereh
Puhelin +358 401724270
Sähköposti toimitusjohtaja@cdlashes.fi

REKISTERIN NIMI

Crystal Dream Lashes Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Cdlashes.fi asiakkaaksi ja on ostanut Cdlashes.fi:stä tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on cdlashes.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Cdlashes.fi toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää cdlashes.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Cdlashes.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Cdlashes.fi asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Cdlashes.fi on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Cdlashes.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@cdlashes.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Postiosoite
    Puhelinnumero
    Tiedot käsitellyistä tilauksista
    Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Crystal Dream Lashes Oy:n käytössä, paitsi Crystal CrystalDreamLashes.fi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Cdlashes.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole CrystalDreamLashes.fi tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää CrystalDreamLashes.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Cdlashes.fi salasanasuojatulla palvelimella.

Crystaldreamlashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lisätietoja

Crystal Dream Lashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.

Sulje