• Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Palautus

Lataa tästä Palautuslomake

Etämyynnissä asiakkaalle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Tuotetta ei saa kuitenkaan avata pakkauksestaan eikä sitä saa ryhtyä käyttämään tai kokeilla. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotepalautuksen ehtona on että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia, eikä pakkausta ole avattu. Mikäli tuote on käytetty tai edellä mainitut muut asiat eivät täyty, tuotteen arvo alenee 100-prosenttisesti ja näin ollen käytettyjä tuotteita emme ota vastaan.

Mikäli alkuperäisen tilauksen arvo on ollut yli 99€ sisältäen ilmaisen toimituksen ja palautuksen jälkeen tilauksen lopullinen arvo putoaa alle 99€ niin vähennämme hyvityksestä postimaksun osuuden.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Kosmetiikalla, korvakoruilla ja ripseillä, kuten magneettiripseillä ei ole palautusoikeutta.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tee heti vahinko-/virheilmoitus postiin tai matkahuoltoon ja lähetä vioittunut tuote asiakaspalautuksena takaisin. Palautuksien lähetyskustannuksista vastaa aina asiakas itse! Crystal Dream Lashes OY hyvittää lähetyskuluista aiheutuneet maksut palautuksen yhteydessä.

Ilmoita virheestä välittömästi postiin tai matkahuoltoon, tee reklamaatioilmoitus ja myös meille asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@cdlashes.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-17 asiakaspalvelunumeroomme 040 172 4270 niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta.

Täytä palautuslomake ja postita se palautettavan tuotteen mukana.

Crystal Dream Lashes Oy ei lunasta palautustuotteita Matkahuollon tai muun vastaavan kuljetuksen kautta, lähetyksen pitää tapahtua postitse (tai SmartPost).

Täytä palautuslomake ja postita se palautettavan tuotteen mukana. Palauta tuote/tuotteet Palautuslomakkeen ohjeiden mukaisesti. Mikäli palautuslomaketta ei ole tai se on mennyt hukkaan, saat sen verkkokauppamme sivuilta.

Odota että olemme käsitelleet ja hyväksyneet palautuksen. Siirrämme rahat tilillenne ja ilmoitamme siitä sähköpostilla.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus
Crystal Dream Lashes Oy
Tanelintie 9
60510 HYLLYKALLIO

Pyydä postista itsellesi kuitti palautuksesta missä näkyy seurantakoodi ja säilytä se siihen asti, kunnes saat rahat tilillesi.

Crystaldreamlashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän. Lisätietoja

Crystal Dream Lashes käyttää sivustolla evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.

Sulje